Ana içeriğe atla

23.06.2022 tarihinde Daire Başkanlığımız yöneticileri ile İdari Mali İşler Daire Başkanlığı yöneticileri ve personelinin katılımıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversite'ne ziyaret gerçekleştirilmiştir.

Yapılan ziyaretlerde; her iki üniversitenin başkanlığımızı ilgilendiren iş süreçlerine (Muhasebe, Ön Mali Kontrol ve Bütçe) yönelik çalışmaları ile ilgili fikir alışverişi yapılmıştır.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanı Süleyman MANTAR, İdari Mali İşler Daire Başkanı Necmettin BAŞKUT ve personellerine,

Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gürsoy ARSLAN, Genel Sekreter Cengiz KAÇAL, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Elvin Kupa DOĞAN, İdari Mali İşler Başkanı Ömer Mete BABACAN ve personellerine ilgilerinden ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.